onsdag 11. februar 2009

Endelig!

Hei alle sammen!


På tirsdag snakket jeg med mamma på telefonen og hun fortalte meg at jeg hadde fått et brev i posten. Dette brevet var sendt fra EF High School Year og var A-prioritet. Jeg nærmest løp hjem fra bussholdeplassen for å åpne brevet før jeg skulle på trening. Da jeg kom inn døren sto mamma klar med brevet i hånda. Veldig forsiktig åpnet jeg det med kniv, og da jeg tok opp de to papirene som lå inni trodde jeg (nesten) at jeg skulle begynne å gråte.

"Kjære Vilde Loe! Du har nå fått vertsfamilie!"

Jeg tror aldri jeg har glist så mye i hele mitt liv. Munnen min var bare ett stort smilende hull. Jeg leste brevet og det sto litt av hvert. Hvem min områderepresentant er, hvem skole kontakten er og sånne ting. Selvfølgelig sto det jo også det viktigste av alt. Hvem jeg skal bo hos hele neste skoleår! Familien jeg har blitt plassert hos bor i Eastbourne, East Sussex. Det ligger helt sør i England, ikke langt fra London og bare en båttur fra Frankrike. Tjohei! Vertsmoren og vertsfaren min heter Tamsin og Mark Little. De har en datter på 10år og tre katter. I tillegg skal ejg dele rom med en annen EF student, men jeg vet ikke denne studenten er ennå. Hun er nok ganskelik meg, siden vi skal være søstre i ett helt år.


Skolen jeg skal gå på heter Hailsham Community College. Jeg ble vettskremt da jeg gikk inn på hjemmesiden for å lese. Skolen er " a specialist college in sports" og "a business and enterprise college". Denne skolen har tydeligvis vunnet akademiske priser for ditt og datt, i tillegg til å ha høye forventninger til studentene. Skolen og område rundt er gigantisk og har 5 tennisbaner, fotballbane og sandvolleyballbane. Jeg er dermed sikker på at jeg ikke (selv om vi ønsket å le av det når jeg kommer hjem igjen) kommer til å legge på meg 10 kg eller mer!


Mamma, pappa og jeg googlet området der jeg skal bo, og det var superfint! Hvite klipper, flotte strender og bare flott flott flott. Nå gleder jeg meg mer enn aldri før og jeg er helt sikker på at mitt skoleår i England kommer til å bli en av mine beste opplevelser, om ikke den aller beste!


Kommenter gjerne om dere har lyst. Hvis noen vet noe om Eastbourne eller lignende så skriv det til meg! Tusen takk!

1 kommentar:

PernilleHS sa...

Så gøy!!!
Jeg gleder meg til å høre mer om det :D

Det så veldig fint ut dit du skal! Du må blogge på om England :)
<3